Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Ірландського туриста звинуватили у псуванні римського Колізею
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірландського туриста звинуватили у псуванні римського Колізею

Якщо провину туриста доведуть, йому загрожує великий штраф

26 вересня 2020, 09:43
Поділіться публікацією:

Ірландський турист звинувачений у вандалізмі в римському Колізеї після того, як співробітники Служби безпеки помітили, що він нібито вирізав свої ініціали на стародавньому італійському спорудженні. Про це пише CNN .

Ірландського туриста звинуватили у псуванні римського Колізею

Місцева поліція повідомила, що 32-річний чоловік був пійманий приватною охороною Колізею в понеділок. Два ініціал цю людину, висотою близько 6 сантиметрів, були вирізані металевим наконечником на колоні першого поверху 2000-річного пам'ятника.

Колізей, що вважається одним з семи чудес сучасного світу, є об'єктом Всесвітньої спадщини поряд з 54 іншими італійськими пам'ятками, складовими історичний центр міста.

Чоловіка звинувачують у пошкодженні історичної та художньої пам'ятки, що є злочином за італійськими законами. Якщо його визнають винним, йому загрожує серйозне покарання. Це злочин карається тюремним ув'язненням на термін до одного року або штрафом у розмірі не менше 2065 євро.

Ще в 2014 році російський турист був оштрафований на 20 тис. Євро за вирізання літери "К" на ділянці цегляної кладки.

Будівництво Колізею, який вважається найбільшим амфітеатром в світі, почалося десь між 70 і 72 роками нашої ери при імператорі Флавіїв. У ньому розміщувалися близько 50 тис. Глядачів, які приходили подивитися на гладіаторів, що б'ються один з одним і небезпечними тваринами.

Раніше "Коментарі" писали, що в світі скоро можуть зникнути як мінімум шість пам'ятників ЮНЕСКО . Всьому виною — зміна клімату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини