Головна Новини Суспільство події Журналіст програми «Схеми» заявив, що хтось пробрався на опечатане горище в його будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст програми «Схеми» заявив, що хтось пробрався на опечатане горище в його будинку

Журналіст Михайло Ткач заявив, що вночі почув шум над своєю квартирою

12 вересня 2020, 11:36 comments1239
Поділіться публікацією:

Журналіст програми "Схеми: корупція в деталях" Михайло Ткач повідомив, що сьогодні, 12 вересня, близько третьої години ночі почув шум на горищі над його квартирою, опечатаному в рамках кримінальної справи про ймовірне прослуховування його квартиру. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Журналіст програми «Схеми» заявив, що хтось пробрався на опечатане горище в його будинку

У будинок Ткача прибула оперативно-слідча група. Правоохоронці перевірили горище і зафіксували, що пломби в одному з під'їздів на вході на горище були зірвані. Після огляду горища співробітники поліції знову опечатали скотчем вхід, на якому були зірвані пломби.

Нагадаємо, в ніч на 8 серпня журналіст "Схем" Михайло Ткач заявив, що виявив у себе вдома ознаки пристрою негласного стеження (тонкий глибокий отвір у стелі на кухні, що веде до загального горища, до якого є доступ з різних під'їздів). Напередодні журналіст отримував сигнали від своїх джерел про можливе стеження.

Нагадаємо, вночі 17 серпня спалили автомобіль водія програми "Схеми: корупція в деталях" Бориса Мазура. Пригода сталася під будинком водія в Броварах. Пізніше автор і ведуча програми "Схеми: корупція в деталях" Наталія Седлецька розповіла подробиці події. За словами очевидців, перед загорянням автомобіля пролунав хлопок. До приїзду пожежників вогонь намагалися загасити сусіди Бориса Мазура. Також повідомляється, що передня частина авто вигоріла дуже швидко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини