Головна Новини Суспільство події Знову зніс зупинку з людьми - в Одесі чергова страшна ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову зніс зупинку з людьми - в Одесі чергова страшна ДТП

У ДТП постраждали дві жінки 48 і 39 років, 15-річна дочка однієї з них і хлопець 2004 року народження

10 листопада 2020, 21:39
Поділіться публікацією:








В Одесі — чергова страшна дорожньо-транспортна пригода, в результаті чого постраждали чотири людини, двоє з яких підлітки.

Знову зніс зупинку з людьми - в Одесі чергова страшна ДТП

За повідомленням прес-служби Національної Поліції Одеси, відомо, що сьогодні близько 18.30 49-річний водій автомобіля Тойота, уникаючи зіткнення з іншим легковим автомобілем, виїхавши на бордюр, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на критий скляний павільйон для очікування громадського транспорту поблизу транспортного полотна. На той момент там знаходилися люди, які отримали травми в результаті події.

За словами правоохоронців, водій Тойоти затриманий, відомо, що слідів алкоголю або наркотичних речовин в його крові не виявлено. Автомобіль, який, можливо, спровокував аварію, розшукується.

На даний момент всі постраждалі доставлені лікувальні заклади, ступінь тяжкості отриманих травм встановлюється медиками.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, щоб знизити ризик потрапляння в аварію і бути уважнішими на дорогах, астрологи назвали три знаки зодіаку, які найчастіше стає учасниками ДТП.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини