Головна Новини Суспільство події Зірка "Віднесених вітром" померла в 104 роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Віднесених вітром" померла в 104 роки

У суботу, 25 липня, померла Олівія де Хевілленд

26 липня 2020, 20:40 comments2387
Поділіться публікацією:

У віці 104 років померла дворазова володарка премії "Оскар", зірка фільму "Віднесені вітром" Олівія де Хевілленд. Про це повідомляє Entertainment Weekly.

Зірка "Віднесених вітром" померла в 104 роки

За даними джерела, легенда Голлівуду померла в своєму будинку в Парижі у сні. Протягом акторської кар'єри Олівія де Хевілленд зіграла більш ніж у 60 фільмах. Багато її пам'ятають як раз за роль Мелані Хемілтон з "Віднесених вітром". Олівія пережила свою колег по фільму.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в родині голлівудського актора, зірки фільмів "Кримінальне чтиво" і "Генеральська дочка" Джона Траволти трапилося нещастя. У неділю, 12 липня пішла з життя його 57-річна дружина Келлі Престон. Про це актор повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що актриса протягом двох років боролася з онкологічним захворюванням. Келлі Престон і її родина вирішили тримати це в таємниці від громадськості. Актриса таємно проходила лікування раку молочної залози, отримуючи підтримку, турботу та любов від рідних та близьких людей. Але, на жаль, хвороба взяла вгору.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини