Головна Новини Суспільство події Землетрус в Туреччині: кількість жертв стрімко зростає
commentss НОВИНИ Всі новини

Землетрус в Туреччині: кількість жертв стрімко зростає

Після землетрусу магнітудою до 7,0 люди в паніці вибігли на вулиці турецького міста Ізмір

31 жовтня 2020, 02:15 comments1428
Поділіться публікацією:

Дев'ятнадцять людей загинули в Туреччині і Греції після сильного землетрусу в Егейському морі в п'ятницю. Пригода призвела до серйозних наслідків, піднялися високі хвилі, в результаті чого впали будівлі і викликали приливні хвилі, які обрушилися на прибережні райони і острови. Про це пише Reuters .

Землетрус в Туреччині: кількість жертв стрімко зростає

За словами очевидців, після землетрусу магнітудою до 7,0 люди в паніці вибігли на вулиці турецького міста Ізмір. Околиці були затоплені вируючої морською водою, яка змивала сміття вглиб острова і залишала рибу на мілині, коли вона відступала.

Президент Туреччини з надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих (AFAD) заявив, що 17 людей загинули, один потонув, а 709 осіб отримали поранення. На грецькому острові Самос два підлітка, хлопчик і дівчинка, були знайдені мертвими в районі, де впала стіна.

Пошуково-рятувальні роботи тривали в 17 зруйнованих або пошкоджених будівлях в Ізмірі, повідомляє AFAD. За словами міністра урбанізації Мурата Курума, влада встановлює намети загальною місткістю 2000 осіб поблизу районів з найбільшим збитком.

Нагадаємо, слідом за недавнім землетрусом Туреччину накрило цунамі .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини