Головна Новини Суспільство події Зеленський відреагував на підпал будинку Шабуніна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на підпал будинку Шабуніна

Володимир Зеленський заявив, що чекає оперативних відповідей на підпал будинку Шабуніна з боку правоохоронців

23 липня 2020, 22:42 comments1462
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський прокоментував підпал будинку голови правління Центру протидії корупції Віталія Шабуніна. На своїй сторінці у Facebook президент написав, що ця ситуація його дуже хвилює і засмучує.

Зеленський відреагував на підпал будинку Шабуніна

На думку глави держави, сьогоднішня подія в одному з приватних секторів столиці показує, що суспільство все ще не може прийти в себе після численних трагедій, а також не готове до з'ясування відносин цивілізованим шляхом.

Зеленський заявив, що подібні події кидають тінь на репутацію держави, а також новостворені інституції влади та правоохоронні органи. У той же час президент заявив, що правоохоронці повинні швидко і професійно розібратися в ситуації.

Раніше "Коментарі" писали, що все сталося на вулиці Ентузіастів недалеко від метро "Славутич". Вогонь спалахнув посеред ночі. Віталія Шабуніна з дружиною і дітьми в цей момент вдома не було. У будівлі знаходилися тільки його батьки. Вони встигли вибігти до того, як з'явилася реальна загроза їх життю. В результаті пожежі ніхто не постраждав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини