Головна Новини Суспільство події Збройні розбірки перевізників у Броварах: що сталося з учасниками стрілянини
commentss НОВИНИ Всі новини

Збройні розбірки перевізників у Броварах: що сталося з учасниками стрілянини

Поліцейські все ще шукають організаторів масової перестрілки, яку минулого тижня влаштували перевізники у дворах багатоповерхівок у Броварах під Києвом

1 червня 2020, 08:29 comments2084
Поділіться публікацією:

Учасників перестрілки, яку минулого тижня перевізники влаштували в Броварах, позбавили права внести заставу. Всіх 20 затриманих, яким вже обрали запобіжний захід, суд заарештував і відправив у СІЗО на 60 діб. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook глава МВС Арсен Аваков.

Збройні розбірки перевізників у Броварах: що сталося з учасниками стрілянини

Ще одне судове засідання, де будуть обирати запобіжний захід 21-му затриманому має відбутися вже сьогодні о 10 ранку. Також правоохоронці двом учасникам розбірок оголосили підозру заочно. Затримати цих фігурантів справи поки що не вдалося, як і організаторів масової стрілянини.

"Тепер на черзі організатори цього злочину. Ще не вечір ...", — написав Аваков. Варто відзначити, що раніше в МВС повідомили, що імена замовників вже знають.

Раніше заступник Авакова — Антон Геращенко — повідомляв, що всього в розбірках перевізників взяли участь близько сотні чоловіків. На місці вдалося затримати десятьох з них.

Збройні розбірки маршрутники, в тому числі й нелегальні, влаштували в Броварах у п'ятницю 29 травня. Кілька десятків чоловіків у чорному зібралися прямо у дворі житлових багатоповерхівок. Близько 7 ранку місцеві жителі почули постріли і викликали поліцію. Потім у поліції повідомили про трьох поранених під час стрілянини. Це учасники розбірок, яких підстрелили з травматичної зброї.

Раніше "Коментарі" публікували відео з місця перестрілки в Броварах. Деякі користувачі соцмереж вже порівняли її з бандитськими розбірками в 90-х.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини