Головна Новини Суспільство події Збройні розбірки бізнесменів під Києвом: з'явилося відео стрілянини
commentss НОВИНИ Всі новини

Збройні розбірки бізнесменів під Києвом: з'явилося відео стрілянини

Розбірки зі стріляниною в Броварах під Києвом влашутвали бізнесмени, що займаються пасажирськими перевезеннями і нелегальні перевізники

29 травня 2020, 10:11 comments2895
Поділіться публікацією:








Збройні розбірки бізнесменів у Броварах під Києвом потрапили на відео. Кадри стрілянини публікують в соцмережах очевидці. У поліції, тим часом, відзвітували, що учасників конфлікту затримали.

Збройні розбірки бізнесменів під Києвом: з'явилося відео стрілянини

Постріли жителі Броварів почули близько 7:15 ранку. Розбірки бізнесмени влаштували просто у дворах житлових багатоповерхових будинків на вулиці Олімпійській. Як повідомили в поліції, конфлікт виник між підприємцями, які легально перевозять пасажирів і нелегальними перевізниками. При цьому в якості аргументів чоловіки використовували автомати. Чи є потерпілі в результаті перестрілки, правоооронці поки що не уточнюють.


Очевидці розповідають, що чоловіки були в спортивних костюмах і масках. Почувши постріли жителі довколишніх будинків викликали поліцію. Вже через кілька хвилин правоохоронці затримали десятьох осіб. Їх відвезли до Броварського райвідділу. Зброю, з якої найімовірніше і стріляли, вилучили. Це, зокрема, автомат і пістолет. Також у затриманих були ножі. Серед учасників розбірок виявилися жителі інших регіонів України.


У поліції стверджують, що вдалося затримати не всіх учасників конфлікту. Зараз з'ясовують, хто ще може бути причетний до розбірок. З'ясовують і чому бізнесмени влаштували стрілянину.


Поки що розбірки в Броварах будуть розслідувати за статтею "Хуліганство", повідомили в Національній поліції.

Раніше "Коментарі" публікували фото з місця масових сутичок в Броварах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини