Головна Новини Суспільство події Захоплення заручників у Луцьку: що відомо про спільника Максима Плохого
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплення заручників у Луцьку: що відомо про спільника Максима Плохого

Ймовірний спільник луцького терориста погодився співпрацювати зі слідством

22 липня 2020, 09:32 comments1070
Поділіться публікацією:

Незадовго до штурму автобуса із заручниками в Луцьку, у Харкові поліція затримала ймовірного спільника Максима Плохого. Чоловік свою причетність заперечувати не став і навіть погодився співпрацювати з правоохоронцями. Про це повідомили в пресслужбі харківської поліції.

Захоплення заручників у Луцьку: що відомо про спільника Максима Плохого

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області

Через кілька годин після захоплення заручників у Луцьку слідство привело поліцейських до будинку 44-річного харків'янина. Чоловіка затримали. Підозрюють, що саме він допомагав Максиму Плохому готувати теракт. Сам підозрюваний заперечувати цього не став і вирішив розповісти слідчим, як саме все було.

Вдома у харків'янина поліцейські знайшли цілий арсенал зброї. Там були гладкоствольна рушниця, 2 пістолети та сотні патронів до них, корпуси ручних гранат РГД-5 і Ф-1, а також запали до них. Все це правоохоронці передали на експертизу і з'ясовують, звідки зброя з'явилася в будинку підозрюваного.

Захоплення заручників у Луцьку: що відомо про спільника Максима Плохого - фото 2
Захоплення заручників у Луцьку: що відомо про спільника Максима Плохого - фото 3
Захоплення заручників у Луцьку: що відомо про спільника Максима Плохого - фото 4

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков також розповідав про те, що у луцького терориста можуть бути й інші спільники. Але скільки їх і в яких вони живуть містах — поки що говорити не можна. Це може зашкодити слідству.

Нагадаємо, "Коментарі" вже розповідали про те, що Максим Плохий утримував у заручниках 13 осіб протягом приблизно 12-ти годин. Відпустити людей він погодився, зокрема, після того, як з ним поговорив президент Володимир Зеленський і виконав одну з його умов. Близько 22:00 автобус в Луцьку силовики взяли штурмом. Поранених немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини