Головна Новини Суспільство події Захоплення автобуса у Луцьку: яке покарання чекає Максима Плохого
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплення автобуса у Луцьку: яке покарання чекає Максима Плохого

Думки з цього питання озвучив Антон Геращенко

22 липня 2020, 00:02 comments1787
Поділіться публікацією:

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розповів про варіанти покарання Максиму Плохого, який захопив автобус із заручниками в Луцьку. Про це він повідомив в ефірі каналу News One.

Захоплення автобуса у Луцьку: яке покарання чекає Максима Плохого

"Він точно буде затриманий. Напевно варто говорити про арешт без будь-яких альтернатив. Його звинувачують у терористичному акті, захопленні заручників. Так, спочатку потрібно провести психіатричну експертизу, щоб визначити осудність. Навряд чи це буде довічне ув'язнення, адже ніхто не постраждав. Але термін у будь-якому разі варто очікувати на серйозний", — сказав Геращенко.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Арсен Аваков на брифінгу з журналістами розповів, як проходила операція по звільненню заручників.

"Ми не панікували, намагалися до кінця діяти злагоджено і командно. Спочатку трохи перенервували, коли намагалися врятувати дитину і терорист вистрілив. Куля пройшла буквально за 15 сантиметрів від первого заступника голови Національної поліції Євгена Коваля. Сумарно ми звільнили 13 осіб. Спочатку трьох, потім десятьох після штурму. Ми проводимо слідчі дії. У Максима Плохого явно були спільники, одного в Харкові ми вже затримали. Але поки не можемо сказати, скільки людей у нього було у спільниках насправді. Ця таємниця слідства. Як тільки все вирішимо, так і розповімо. Яка причина захоплення? Він неврівноважена людина. Людина довго сидів у в'язниці, придумав собі якийсь свій приклад, свої правила, за якими повинні жити все. Після діалогу з нами він вирішив сам вийти з автобуса і здатися", — сказав Арсен Аваков.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини