Головна Новини Суспільство події Жахливе ДТП в Коломиї: 4 людини загинули
commentss НОВИНИ Всі новини

Жахливе ДТП в Коломиї: 4 людини загинули

Зіткнулися «жигуль» та вантажівка MAN

5 вересня 2020, 15:47 comments1216
Поділіться публікацією:

У місті Коломия Івано-Франківської області сталася серйозна ДТП — легковий автомобіль зіткнувся з вантажівкою MAN. В результаті загинули 4 людини. Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області .

Жахливе ДТП в Коломиї: 4 людини загинули

Аварія сталася на трасі Н-10 — "Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига". Співробітники поліції отримали повідомлення про подію о 2:50 в ніч з п'ятниці на суботу.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля марки "ВАЗ 2102" рухався в бік Івано-Франківська, а водій MAN — в напрямку Чернівців, але зробив зупинку на зустрічній смузі руху для надання допомоги іншому водієві автомобіля MAN, у якого виникла поломка.

В результаті лобового зіткнення четверо людей з легковика загинули на місці події. Їх вік і місце проживання встановлюються.

Нагадаємо, московський прокурор, який є держобвинувачем в справі про резонансне ДТП за участю актора Михайла Єфремова, запросила для нього 11 років в колонії загального режиму . Держобвинувач каже, що пом'якшувальні обставини — малолітні діти, держнагороди, поганий стан здоров'я, благодійна діяльність актора — Єфремову навряд чи допоможуть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини