Головна Новини Суспільство події VIP-жертви вибухів у Бейруті: загинули і постраждали відомі політики та їх сім'ї (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

VIP-жертви вибухів у Бейруті: загинули і постраждали відомі політики та їх сім'ї (ФОТО)

За оновленою інформацією, в Лівані загинуло понад 100 осіб і близько 4000 постраждали

5 серпня 2020, 12:25 comments2363
Поділіться публікацією:

В результаті потужних вибухів в столиці Лівану загинуло, щонайменше, сто осіб і більше ніж 4000 постраждали. Уже відомо, що серед жертв - генеральний секретар Християнсько-демократичної партії Лівану Катаїб Назар Наджарян. Під час вибуху він перебував у партійному офісі, який знаходиться недалеко від порту. В результаті отриманих травм політик помер миттєво, — передає Al Jazeera.

VIP-жертви вибухів у Бейруті: загинули і постраждали відомі політики та їх сім'ї (ФОТО)

VIP-жертви вибухів у Бейруті: загинули і постраждали відомі політики та їх сім'ї (ФОТО) - фото 2

Серед тисяч постраждалих - дружина і дочка прем'єр-міністра Лівану Хасана Діаба, який, до слова, заявив, що винні у вибухах будуть знайдені та покарані. Також відомо, що в результаті вибуху постраждала будівля дипломатичної місії Казахстану, в якому знаходився консул. Він також отримав поранення, однак від госпіталізації відмовився.

Нагадаємо, агентство Reuters опублікувало приголомшливі фото з місця подій, на яких видно масштаб руйнувань. 

Також ми писали про те, що в Мережі з'явилися сотні відео того моменту, коли в ліванському Бейруті прогриміли смертельні вибухи. Але серед записів вірусними вмить стали ті, де дбайливі родичі дуже правильно і швидко реагують на те, що сталося, рятуючи маленьких дітей. Реакцію дорослих на небезпеку малюків зняли камери відеоспостереження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини