Головна Новини Суспільство події Виконати вимоги полтавського терориста копи не зможуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Виконати вимоги полтавського терориста копи не зможуть

Переговори з терористом Романом Скрипником веде заручник - начальник карного розшуку Полтавській області Віталій Шиян

23 липня 2020, 14:10 comments1230
Поділіться публікацією:

Губернатор Полтавської області Олег Синегубов заявив, що поліцейські готові до різного розвитку подій у справі полтавського терориста, в тому числі — силового. Виконати вимоги терориста — звільнити від кримінальної відповідальності — копи не можуть. Відомо, що перемовини веде сам начальник карного розшуку Полтавській області Віталій Шиян, який перебуває в заручниках.

Виконати вимоги полтавського терориста копи не зможуть

Згідно з останньою інформацією, Роман Скрипник — житель Полтави, працює слюсарем на підприємстві, біля якого його і намагалися затримати за викрадення авто. 32-річний чоловік уже був судимим за торгівлю наркотиками, крадіжки та шахрайство і, ймовірно, не хоче отримати другий термін. За непідтвердженою інформацією, Скрипник лікувався у психіатричній лікарні.

Зараз полтавський терорист разом із заручником і гранатою РГД-5 їде на ВАЗ-2115 по путівцях Решетилівського району. У поліції кажуть, що загрози для автомобілістів немає. Губернатор Полтавської області говорить, що в Київ авто з терористом не пустять.

На фото — Роман Скрипник (в куртці)

Виконати вимоги полтавського терориста копи не зможуть  - фото 2
Нагадаємо, переслідували злочинця копи за підозрою у викраденні авто, однак на вул. Остапа Вишні він дістав гранату РГД-5, погрожуючи підірвати спочатку себе, потім — узятого в заручники правоохоронця. Незабаром загарбник висунув перша вимога — автомобіль для того, щоб сховатися. Полковник Віталій Шиян запропонував себе в обмін на іншого правоохоронця і, будучи в заручниках, поїхав на службовому ВАЗ разом з викрадачем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини