Головна Новини Суспільство події Відеофакт: біля узбережжя Азовського моря вирував смерч
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: біля узбережжя Азовського моря вирував смерч

Очевидці кажуть, що смерчь в Азовському морі з'явився буквально нізвідки

24 липня 2020, 13:16 comments1813
Поділіться публікацією:








Відеофакт: біля узбережжя Азовського моря вирував смерч

На березі Азовського моря вчора помітили нетипове для України явище. Смерч бушував в морі та наближався до берега, що налякало туристів, які відпочивали. Деякі встигли зняти стихію на камери мобільного і виклали в Мережу.

Так, за словами очевидців, смерч з'явився буквально нізвідки. Це налякало відпочивальників, які поспішили зібрати речі та втекти з пляжу. Втім, бушувала стихія недовго і закінчилася так само несподівано, як і почалася.

Раніше ми повідомляли про те, що липнева спека поступово повертається в Україну. Стовпчики термометрів сьогодні ще трохи піднімуться вгору. А дощі можуть пройти лише на Заході. Такий прогноз погоди на п'ятницю, 24 липня, зробили синоптики Українського гідрометцентру.

Найспекотнішим регіоном в Україні поки залишається Південь. У Миколаївській і Херсонській областях повітря сьогодні прогріється до +30, а в Запорізькій області термометри покажуть +31. Небо буде майже безхмарним і ніщо не завадить туристам насолоджуватися відпочинком на Чорноморському та Азовському узбережжях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини