Головна Новини Суспільство події Від коронавірусу помер популярний український блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавірусу помер популярний український блогер

Про смерть Дмитра Стужука повідомила дружина Софія Стужук

16 жовтня 2020, 17:41
Поділіться публікацією:

Популярний український блогер Дмитро Стужук помер сьогодні від ускладнень коронавірусу. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила його дружина Софія Стужук.

Від коронавірусу помер популярний український блогер

Блогер напередодні опублікував у своєму Instagram пост, в якому розповів, що захворів коронавірусів під час поїздки до Туреччини, але про діагноз він дізнався тільки після того, як повернувся в Україну і здав тест на COVID -19. Лікарі наполягали на госпіталізації, але він вирішив лікуватися вдома.

Вчора дружина блогера Софія Стужук у себе в Instagram розповіла, що Дмирий Стужуку стало гірше, і він знаходиться в лікарні.

Відзначимо, подружжя вже 6 місяців не жило разом і весь цей час тривав процес розлучення. Проте, Софія Стужук разом з батьками учора поїхала в лікарню. Вона говорила, що дуже переживає за Дмитра і хоче, щоб у її дітей був батько.

Сьогодні Софія Стужук повідомила, що Дмитро помер. Вона розповіла, що у її чоловіка було слабке серце і коронавірус дав ускладнення. Після операції блогер знаходився в реанімації, він помер, не приходячи до тями.

Дмитру Стужуку було 34 роки.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Діми більше немає з нами. Його серце не витримало

Допіс, Поширення Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk)

Нагадаємо, сьогодні в Україні встановлено черговий антирекорд за кількістю нових випадків зараження коронавірусом — 5992 нових випадки за добу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини