Головна Новини Суспільство події Вибух у київській багатоповерхівці: рятувальники завершили пошукові роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух у київській багатоповерхівці: рятувальники завершили пошукові роботи

У ДСНС повідомили, що знайшли тіла п'яти загиблих

23 червня 2020, 16:37 comments1239
Поділіться публікацією:

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомили, що завершили пошуково-рятувальні роботи в Києві на місці вибуху в житловому будинку на Позняках. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Вибух у київській багатоповерхівці: рятувальники завершили пошукові роботи

Рятувальники повідомляють, що під завалами знайшли тіла п'яти чоловік і більше загиблих немає. Подальше планування і розбір зруйнованого під'їзду повинна організувати Київська міська державна адміністрація.

Згідно з даними АТ "Укрзалізниця", під час вибуху в будинку на столичних Позняках загинули двоє співробітників компанії і двоє членів сімей залізничників. Всього в 11 квартирах в обвалі під'їзді жили 40 залізничників і членів їх сімей. "Укрзалізниця" пообіцяла забезпечити їх всіх тимчасовим житлом і компенсувати витрати на його оренду. Також постраждалі залізничники повинні отримати фінансову допомогу від "Укрзалізниці".

Раніше "Коментарі" писали, що рятувальники бетонні завали розбирали всю ніч. Близько 3:30 вони знайшли тіло чоловіка, який досі вважався зниклим без вісті. Це місцевий мешканець 1976 року народження. Його впізнав сусід. Раніше з-під завалів багатоповерхівки дістали ще чотирьох загиблих. Причому троє з них — члени однієї сім'ї. Загальне число загиблих зросло до п'яти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини