Головна Новини Суспільство події Вибух у Київській багатоповерхівці: під завалами знайшли ще одного загиблого
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух у Київській багатоповерхівці: під завалами знайшли ще одного загиблого

Тіло п'ятої жертви вибуху у столичній багатоповерхівці знайшли під завалами вночі

23 червня 2020, 07:54 comments1644
Поділіться публікацією:

Число жертв вибуху в столичній багатоповерхівці на Позняках зросло до п'яти. Вночі під завалами рятувальники знайшли тіло ще одного чоловіка. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Вибух у Київській багатоповерхівці: під завалами знайшли ще одного загиблого

Фото: ДСНС України

Рятувальники розбирали бетонні завали всю ніч. Близько 3:30 вони знайшли тіло чоловіка, який досі вважався зниклим безвісти. Це місцевий мешканець 1976 року народження. Його упізнав сусід.

Раніше з-під завалів багатоповерхівки дістали ще чотирьох загиблих. Причому троє з них — члени однієї сім'ї. Загальне число загиблих зросло до п'яти.

За даними рятувальників, більше під руїнами будинку бути нікого не повинно. Раніше звідти дістали кілька людей живими. Всього травмовано п'ятеро людей. Двох з них медики оглянули і того ж дня виписали з лікарні.

Вибух у дев'ятиповерхівці на вулиці С.Крушельницької прогримів вранці в неділю. Вибухова хвиля повністю зруйнувала перекриття між кількома поверхами. Незадовго до трагедії місцеві жителі скаржилися на запах газу в будинку. Поліція вже провела обшуки в газовій компанії і комунальних службах, які обслуговують будинок.

За попередніми даними, в будинку вибухнула саме газо-повітряна суміш. Вибухівки там не знайшли, — повідомили правоохоронці раніше.

Також раніше "Коментарі" розповідали про те, що буде з самим будинком, який завалився. Без даху над головою залишилися мешканці сорока квартир. Оскільки є загроза подальшого руйнування бетонних конструкцій і нового обвалу, людей не пускають додому навіть забрати речі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини