Головна Новини Суспільство події "В заручниках - діти і вагітні": з'явився запис розмови з луцьким терористом
commentss НОВИНИ Всі новини

"В заручниках - діти і вагітні": з'явився запис розмови з луцьким терористом

Терорист Максим Плохой пригрозив підірвати всіх, якщо силовики почнуть штурм автобуса в Луцьку

21 липня 2020, 13:45 comments1181
Поділіться публікацією:








Журналісти поспілкувалися з терористом Максимом Плохим, який сьогодні вранці захопив автобус з 20 людьми в Луцьку. Спілкувався злочинець чистою українською мовою і явно нервував. Про це передає "Перший".
Відомо, що лучанка, яка знаходиться в автобусі, вийшла на зв'язок з журналістами, і сам Плохий вимагає максимально поширити його вимоги.
“У мене є певні вимоги, коротше. Якщо їх не виконають, є одна вибухівка в людному місці Луцька. Замінований автобус, купа автоматичної зброї. Купа гранат. Зрозуміло?" — заявив терорист.
Загарбник у розмові повідомив, що серед заручників є діти та вагітні жінки. Якщо силовики почнуть штурм, то терорист обіцяє підірвати їх.

"В заручниках - діти і вагітні": з'явився запис розмови з луцьким терористом

Вимоги терориста виявилися дуже розмитими, а на неодноразове прохання повторити їх, злочинець дратувався і нагадував свій нік в соцмережах, де нібито все є. Також він закликав "стягувати більше журналістів".
Зазначимо, що справжнє ім'я загарбника — Максим Кривош. Чоловікові 44 роки, він народився в Оренбурзькій області РФ і останнім часом живе в Луцьку. П'ять років тому терорист зареєстрував власний торговий знак "Я можу" і написав книгу "Філософія злочинця", в якій розповів про багате кримінальне минуле.

”В заручниках - діти і вагітні”: з'явився запис розмови з луцьким терористом - фото 2

Нагадаємо, у поліції встановили особу терориста, який сьогодні вранці захопив рейсовий автобус "Ковель — Луцьк" з 20 пасажирами. Копи кажуть, що чоловік перебував на лікуванні у психіатричній лікарні. Заступник міністра МВС Антон Геращенко у своєму "Фейсбук" пише про те, що в інтернеті є книга "Філософія Злочинця", що описує перебування автора — терориста Максима Плохого — в місцях ув'язнення та його погляди на життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини