Головна Новини Суспільство події В Україні оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Підвищений ризик виникнення пожеж буде в східних регіонах, а також у Сумській та Запорізькій областях

25 червня 2020, 00:45
Поділіться публікацією:

В Україні 25, 26 та 27 червня буде спостерігатися надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про підвищену ймовірність виникнення пожеж повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Підвищений рівень пожежної небезпеки в найближчі три дні очікується в східних регіонах, а також у Сумській та Запорізькій областях.

В Україні оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Повідомлення ДСНС базується на прогнозах експертів Українського гідрометеорологічного центру.

У той же час через сильні паводки, спровоковані дощами, страждають західні області нашої країни.

"Коментарі" писали, що жителі деяких районів Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької і Львівської областей можуть отримати пенсії із затримкою через сильні паводки у цих регіонах. Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення, в якому пообіцяв виділити фінансову допомогу, а також вирішити питання зруйнованого житла людям, які постраждали від повеней у західних областях нашої країни.

Повідомляється, що обсяги затоплення перевершують масштаб 2008 року. Зокрема, затоплена районна лікарня в місті Галич, де були евакуйовані, зокрема, хворі коронавірусом. Більш того, в постраждалих населених пунктах відсутні електроенергія та водопостачання. Рятувальники на вертольоті відправили необхідні запаси води, хліба, продуктів харчування і медикаментів. Шмигаль зазначив, що в Івано-Франківську область зараз доставили майже три тонни гуманітарного вантажу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини