Головна Новини Суспільство події В Одесі обвалилася житлова багатоповерхівка: чути запах газу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі обвалилася житлова багатоповерхівка: чути запах газу

Частина будинку в Одесі, якому понад сто років, звалилася з першого по останній поверх посеред ночі

10 червня 2020, 09:18 comments2566
Поділіться публікацією:

В Одесі посеред ночі обвалився чотириповерховий будинок. Стіна і частина перекриттів звалилися з першого по четвертий поверх. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в Одеській області.

В Одесі обвалилася житлова багатоповерхівка: чути запах газу

Гуркіт мешканці будинку номер 10 на вулиці Ясна почули близько трьох годин ночі. Одна з кутових стін розсипалася в лічені миті. За нею впали й частина перекриттів.

Будинок чотириповерховий. Він досить старий. Його побудували ще 108 років тому. Всього тут розташовані 10 квартир, в яких проживали 24 людини. Всіх їх рятувальники евакуювали. Обійшлося без жертв. Але одній з мешканок знадобилася допомога медиків. Зараз вона у лікарні. Що саме з нею, рятувальники не повідомляють.

На руїни частково перетворилися 5 квартир. Також у момент обвалу зачепило газову трубу. Вона пошкоджена, про що свідчить чіткий запах газу в повітрі. Але де саме знаходиться пошкодження, рятувальники поки що не встановили. Тому повноцінно приступити до розбору завалів вони не можуть. Людей у вцілілі квартири також поки що не пускають. Є ймовірність, що будинок може зруйнуватися ще більше. Його відключили від електропостачання.

Коли впала стіна, уламки також посипалися на парковку біля будинку. Засипало дві машини.

Причину обвалу рятувальники з'ясовують.
В Одесі обвалилася житлова багатоповерхівка: чути запах газу - фото 2
В Одесі обвалилася житлова багатоповерхівка: чути запах газу - фото 3
В Одесі обвалилася житлова багатоповерхівка: чути запах газу - фото 4
В Одесі обвалилася житлова багатоповерхівка: чути запах газу - фото 5

Нагадаємо, що це не перший будинок, який обвалився за останній час в Одесі. За два з половиною місяці таких було ще чотири. Один з них впав на початку квітня. Ще три — в травні. 18 травня на руїни перетворилася частина будинку на Торговій. У поліції припускають, що спрвокувати обвал могли будівельні роботи, які проводять неподалік. А 21 травня посипалася стіна будинку на Середньофонтанській. За словами місцевих жителів, будинок аварійний і давно потребував ремонту. Просто сезон домопадів в Одесі якийсь. На щастя, поки що обходиться без жертв.

Фото: ГУ ДСНС України в Одеській області



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини