Головна Новини Суспільство події В Одесі літак впав на гіпермаркет, є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі літак впав на гіпермаркет, є жертви

За попередньою інформацією, загинув один чоловік

17 червня 2020, 13:22 comments4646
Поділіться публікацією:

В Одесі впав легкомоторний літак. Радник голови управління поліції в Одеської області Руслан Форостяк повідомив, що за попередніми даними, одна людина загинула. Всього на борту літака знаходилися  двоє людей.

В Одесі літак впав на гіпермаркет, є жертви

За інформацією Форостяка, літак впав одразу після зльоту на територію гіпермаркету, який знаходиться поруч з аеродромом.

Очевидці повідомляють, що поліція приїхала на місце події за 5 хвилин. Однак "Швидкої" ще не було на місці навіть через 15   хвилин після катастрофи. 

Міністерство внутрішніх справ України повідомляє, що літак впав близько 12:15 на вул. Аеропортівська (район Міжнародного аеропорту "Одеса"). Під час проведення тренувального польоту легкомоторний чотиримісний літак "Дельфін" здійснив аварійну посадку, в результаті чого загинула 1 людина і 1 людина постраждала.

У мережі з'явилися фото авіакатастрофи в Одесі.

В Одесі літак впав на гіпермаркет, є жертви - фото 2
В Одесі літак впав на гіпермаркет, є жертви - фото 3
В Одесі літак впав на гіпермаркет, є жертви - фото 4
В Одесі літак впав на гіпермаркет, є жертви - фото 5
В Одесі літак впав на гіпермаркет, є жертви - фото 6
В Одесі літак впав на гіпермаркет, є жертви - фото 7
В Одесі літак впав на гіпермаркет, є жертви - фото 8

Раніше "Коментарі" писали, що в Одесі посеред ночі обвалився чотириповерховий будинок. Стіна і частина перекриттів звалилися з першого по четвертий поверх. Гуркіт мешканці будинку номер 10 на вулиці Ясна почули близько трьох годин ночі. Одна з кутових стін розсипалася в лічені миті. За нею впали й частина перекриттів.

Нагадаємо, в Одесі на ринку "7 кілометр" стався збройний конфлікт. Група невідомих озброєних чоловіків прибула на промринок, де влаштувала стрілянину. Повідомляється, що вони обстріляли автомобіль і влаштували "розбірки" з кількома людьми, до яких, ймовірно, приїхали цілеспрямовано. Крім того, зловмисники розбили вітрини одного з магазинів арматурою і бітами. В поліції також повідомили про двох поранених внаслідок стрілянини, їх доставили в лікарню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини