Головна Новини Суспільство події В Одесі авто активіста закидали гранатами: водій відкрив вогонь у відповідь (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі авто активіста закидали гранатами: водій відкрив вогонь у відповідь (відео)

Невідомі кинули кілька гранат в автомобіль, в якому перебував глава облпідрозділу "Міжнародної Антикорупційної Асамблеї" Анатолій Коломієць

4 серпня 2020, 11:34 comments3378
Поділіться публікацією:








Вчора ввечері в Одесі в районі спорткомплексу "Краян" сталися вибухи і стрілянина. Як повідомляє видання "Улюблене місто", невідомі кинули кілька гранат в автомобіль, в якому перебував глава обласного підрозділу "Міжнародної Антикорупційної Асамблеї" Анатолій Коломієць.

В Одесі авто активіста закидали гранатами: водій відкрив вогонь у відповідь (відео)

В результаті вибуху двох гранат громадський діяч дивом не постраждав. Більш того, він почав стрілянину в бік невідомих, однак тим вдалося втекти. Зараз на місці події працюють поліцейські, а сам Коломієць впевнений, що це був замах на його життя.

Раніше ми повідомляли, що в Мережі з'явилося відео "інтерв'ю", яке дав терорист Сухроб Карімов перед захопленням бійцями "Альфа". Спілкуючись з представниками ЗМІ, "Святий Дух", як назвав себе терорист, заявив, що потрібно "ліквідувати", заарештувати всіх президентів у світі та ввести воєнний стан. Останнє терорист, за його словами, хотів би зробити сам. Відео "інтерв'ю" терориста, який погрожував підірвати банк, дивіться на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини