Головна Новини Суспільство події В Об’єднаних силах знову втрати: на міні підірвалися два військовослужбовці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Об’єднаних силах знову втрати: на міні підірвалися два військовослужбовці

Зі слів прес-служби ОТУ "Схід", на даний момент поранені бійці евакуйовані до лікувальних закладів. Стан їхнього здоров’я оцінюється як задовільний

8 вересня 2020, 18:26
Поділіться публікацією:

Два військовослужбовця зі складу Об’єднаних сил зазнали сьогодні бойових травмувань внаслідок підриву на міні. Про це повідомляє на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook прес-служба Оперативно-тактичного угруповання "Схід" Збройних сил України.

В Об’єднаних силах знову втрати: на міні підірвалися два військовослужбовці

джерело: Facebook ООС

"Сьогодні, 8 вересня, під час проведення інженерних робіт, на Донеччині, внаслідок підриву на міні ПМН-2 двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали бойове травмування", — йдеться в повідомленні.

Відомо, що обом військовослужбовцям оперативно надано першу медичну допомогу. Наразі поранені евакуйовані до лікувальних закладів. Стан їхнього здоров’я оцінюється як задовільний.

На місці події працює керівний склад бригади та робоча група військової служби правопорядку Збройних сил України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли про те, що вчора помер другий військовий, поранений в результаті підриву автомобільної розливної станції АРС-14 в зоні проведення Операції об’єднаних сил 6 вересня на Донбасі. Померлому матросу було лише 20 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини