Головна Новини Суспільство події В Києві продовжується серія "мінувань"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Києві продовжується серія "мінувань"

В цей раз підозрілі предмети знайшли біля станції "Вокзальна" та на площі Космонавтів

22 липня 2020, 13:31
Поділіться публікацією:

Ще два випадки "мінування" зафіксовано в Києві 22 липня. Спочатку надійшов дзвінок в поліцію, що станція "Вокзальна" заміновано. Про це повідомляє телеграм-канал Київського метрополітену.

В Києві продовжується серія "мінувань"

"Станція метро "Вокзальна" закрита на вхід і вихід пасажирів. Надійшов анонімний дзвінок в поліцію, що будівлю замінували. Зараз на місці працює поліція, всіх працівників і пасажирів завчасно евакуювали", — йдеться в заяві.

Потім невідома сумка з'явилася на площі Космонавтів біля підземного переходу. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці контролю руху в Києві.

"В Києві на площі Космонавтів біля входу в підземний перехід знайшли сумку з невідомим вмістом. На місці вже працює поліція", — повідомляє джерело.

Як раніше повідомляли "Коментарі", на вулицях Києва патрулюють нацгвардійці з автоматами. Більше патрулів з'явиться, насамперед, у місцях масового скупчення людей. Це зупинки громадського транспорту, ринки, а також станції метрополітену та майданчики навколо них.

У поліції закликають бути максимально пильними та самих громадян. Про будь-який підозрілий предмет краще відразу повідомити правоохоронців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини