Головна Новини Суспільство події У Білорусі заарештували діджеїв, які включили пісню Цоя (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі заарештували діджеїв, які включили пісню Цоя (ВІДЕО)

Кирило Галанов і Владислав Соколовський включили пісню "Перемен" Віктора Цоя на міському святі в Мінську

7 серпня 2020, 16:45 comments1138
Поділіться публікацією:








У Білорусі — черговий арешт. На цей раз в мінському СІЗО опинилися двоє чоловіків, які на місцевому концерті, перебуваючи за діджейським пультом, включили пісню "Перемен" Віктора Цоя. Про це пише Tut.by.

У Білорусі заарештували діджеїв, які включили пісню Цоя (ВІДЕО)

Повідомляється, що влада організувала в Мінську концерт, і під час виступу одного з артистів в міському Палаці дітей та молоді місцеві діджеї Кирило Галанов і Владислав Соколовський включили Цоя. При цьому чоловіки підняли руки з білими браслетами — символами головного опонента Лукашенка на виборах Світлани Тихановської. Натовп від цієї витівки прийшов в захват: люди скандували "Змін!", "Світла!", "Давай!", "Іди!". Однак діджеїв відразу ж заарештували: за ґратами вони проведуть по 10 діб.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко напередодні виборів, намічених на 9 серпня, заявив про те, що проти його країни ведеться гібридна війна. При цьому серед тих, хто її може вести, назвав США, Україну, Росію. Як довго "бацьку" вдасться лавірувати "між крапельками", адже потрібно щось вирішувати і з "вагнерівцями", і з інтеграцією (з РФ або на Захід), а також що вибере Лукашенко — на ці та багато інших питань "Коментарям" відповіли експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини