Головна Новини Суспільство події В Ярославі вибух в житловому будинку: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ярославі вибух в житловому будинку: є загиблі (ВІДЕО)

За попередніми даними, одна людина загинула

21 серпня 2020, 20:05 comments2147
Поділіться публікацією:

В Ярославі вибух в житловому будинку: є загиблі (ВІДЕО)

21 серпня в районі 19.20 в російському місті Ярославль трапився вибух в житловому будинку. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

У десятиповерховому будинку вибухнув газ, попередньо загинула одна людина. Під завалами можуть знаходитися люди. На місці вже працюють спецслужби.


Раніше "Коментарі" повідомляли про вибух газу в Києві на Позняках.

За попередніми даними Держслужби з надзвичайних ситуацій, обвалення перекриттів житлового будинку сталося в результаті вибуху газоповітряної суміші без послідуючого горіння. Вибухова хвиля зруйнувала перекриття з 4-го по 8-й поверхи будівлі. В результаті утворився стовп диму і пилу.

За словами місцевих жителів, 17 червня в будинку проводилася перевірка приладів газового обліку. У всіх мешканців зняли лічильники, а в квартирах відчувався запах газу.

Додамо, що за фактом вибуху в житловому будинку в Києві відкрито кримінальне провадження. Розслідування ведеться за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки при поводженні з газом, яке призвело до тяжких наслідків, загибелі та травмування людей).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини