Головна Новини Суспільство події У Запорізькій області поїзд протаранив автомобіль - опубліковано відео з жахливими подробицями ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області поїзд протаранив автомобіль - опубліковано відео з жахливими подробицями ДТП

Про жертви і постраждалих не повідомляється

27 жовтня 2020, 22:48
Поділіться публікацією:

У Запорізькій області поїзд протаранив легковий автомобіль. Відео з жахливими подробицями ДТП опублікував Telegram-канал "Новини-Україна".

У Запорізькій області поїзд протаранив автомобіль - опубліковано відео з жахливими подробицями ДТП

Відомо, що подія трапилася в місті Енергодар, який знаходиться в північно-західній частині Запорізької області. Відеокамера на одному з регульованих залізничних переїздів зафіксувала момент зіткнення товарного поїзда з легковим автомобілем. Аварія сталася в результаті несправності світлофора і системи закривання шлагбаумів. На запису видно, що черговий переїзду всіляко намагався попередити ДТП, подаючи знаки водієві автомобіля зупинитися, але це не дало результатів. При зіткненні транспортних засобів, автівку відкинуло на чергового, і той буквально відлетів убік. На щастя, при падінні на землю він не постраждав. Життя жінки-водія і пасажирки автівки теж виявилося в безпеці.


Раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Києві сталася масштабна ДТП за участю вантажівки та п'яти легкових автомобілів. Відомо, що також жертвами аварії стали пішоходи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини