Головна Новини Суспільство події У страшному ДТП під Києвом загинули мати і дочка: опубліковані моторошні причини аварії
commentss НОВИНИ Всі новини

У страшному ДТП під Києвом загинули мати і дочка: опубліковані моторошні причини аварії

У сім'ї також виховувався син, який в одну мить втратив двох найближчих людей

21 вересня 2020, 22:16
Поділіться публікацією:

Увечері в неділю під Києвом сталося чергове смертельне ДТП. В результаті зіткнення Камаза Chery Amulet загинули мати і дочка. Про це повідомляє "Обозреватель".

У страшному ДТП під Києвом загинули мати і дочка: опубліковані моторошні причини аварії

Джерело: gordonua.com

Відомо, що водій легковика виїхав на зустрічну смугу і врізався в рухому на повній швидкості вантажівку. В Chery Amulet була сім'я з трьох осіб. На місці аварії померла мати сімейства — 41-річна мати Валентина, 16-річна дочка Аліна — від важких поранень, несумісних з життям, померла в кареті швидкої допомоги, а водій — батько сімейства Сергій, знаходиться у важкому стані в реанімації. Надії, що він виживе, мало. Також в сім'ї виховується син, студент коледжу. Відомо, що в селі Юхни, звідки ввечері поверталася сім'я, проживають батьки Сергія і Надії.

У соцмережах активно обговорюються причини аварії. Найбільш поширена версія — це те, що трагедія сталася через аварійний стан дороги.

"Засліпило сонце ... Водій легкового авто сильно в'їхав в яму, відкинуло на зустрічну смугу, і він врізався в КамАЗ" лоб в лоб", — пише користувач під ніком Sergey Dsv.

Людмила Гуляєва скаржиться, що вона практично кожен день їздить цією дорогою, і підкреслює, що, в той час, коли сталося ДТП, сонце якраз сідає і сліпить водія, а асфальту практично на дорозі немає, суцільні ями.

"І їхати так, щоб не вскочити в яму, неможливо. Думали, що хоч перед виборами нам щось зроблять, але помилилися, ось до чого все це призвело"- нарікає жінка.

У сільраді поки або не знають, або не говорять про причини ДТП. У той же час, фігурує дві неофіційні версії загибелі людей: перша — Сергій дійсно потрапив в яму, в результаті чого колесо машини відірвалося і їх винесло на зустрічну смугу під вантажівку, а друга — він йшов на обгін і не впорався з керуванням.

Поліція порушила кримінальну справу за ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху", причини ДТП встановлюють експерти.

"Чому саме водій не впорався з керуванням, зараз з'ясовує слідство, будуть проведені автотехнічні експертизи", — повідомила речник поліції області Віталія Горохольського.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Міністерстві оборони України назвали ім'я майора, який 25 серпня здійснив наїзд на трьох курсанток Військово-медичної академії в столиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини