Головна Новини Суспільство події У Середземному морі зіткнулися турецький і грецький кораблі, 4 загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Середземному морі зіткнулися турецький і грецький кораблі, 4 загиблих

Берегова охорона відправила на місце кілька катерів і групу водолазів

11 листопада 2020, 13:15
Поділіться публікацією:

У Середземному морі біля берегів Туреччини зіткнулися грецький танкер і турецьке риболовне судно. Звіт опублікований на сайті берегової охорони.

У Середземному морі зіткнулися турецький і грецький кораблі, 4 загиблих

Фото: Middle East Monitor

Інцидент стався біля регіону Адана. Як повідомляється на сайті, берегова охорона відправила на місце кілька катерів і групу водолазів. На цей момент відомо про 4 загиблих. Тривають пошуки ще одного члена екіпажу, який пропав безвісти. Прес-служба Військово-морських сил країни не повідомляє подробиці інциденту. Про причини зіткнення двох суден також нічого не відомо. За інформацією пошуково-рятувальної команди, на обидвох кораблях було лише 5 людей.

У Середземному морі зіткнулися турецький і грецький кораблі, 4 загиблих - фото 2

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що згідно із законопроектом, ухваленим Всекитайськими зборами народних представників, береговій охороні Китаю буде дозволено використовувати "всі необхідні засоби", включаючи зброю, для зупинки або запобігання загрозам з боку іноземних суден. Персоналу берегової охорони Китаю дозволять підійматися на борт і інспектувати іноземні судна, що працюють в "юрисдикційних водах" Китаю, на деякі з яких претендують і інші країни.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини