Головна Новини Суспільство події У СБУ пояснили, чому на фото з БЦ Леонардо різні заручниці
commentss НОВИНИ Всі новини

У СБУ пояснили, чому на фото з БЦ Леонардо різні заручниці

На різних фотографіях з місця подій перебувають різні жінки, світловолоса і темноволоса

3 серпня 2020, 20:49 comments1412
Поділіться публікацією:

Під час захоплення бізнес-центру "Леонардо" різні жінки потрапили в кадр, тому що зйомки проходили в різний час. Про це повідомляє Служба безпеки України на своїй сторінці в фейсбуці.

У СБУ пояснили, чому на фото з БЦ Леонардо різні заручниці

"Під час захоплення терористом банківської установи його співробітники перебували на робочих місцях. Зокрема, співробітниця банку, до якої спочатку звернувся зловмисник — вона і була зафіксована на перших фото з місця події ", — пояснили в СБУ.

Пізніше зловмисник погодився залишити в заручниках когось із працівників банку, і всіх співробітників і відвідувачів евакуювали. Керівниця відділення Universal Bank Наталя Чучупак зголосилася залишитися і стала єдиною заручницею терориста — саме вона з'являється на більш пізніх кадрах спілкування з Карімовим.

Як раніше повідомляли "Коментарі", проти Сухроб Карімова, який в понеділок, третього серпня, захопив заручників в київському бізнес-центрі, відкрили кримінальне провадження. На даний момент слідство кваліфікує дії підозрюваного за статтею 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт). Карімову вже пред'явили підозру, і прокуратура порушує клопотання про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини