Головна Новини Суспільство події У Росії зник з радарів літак з пасажирами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зник з радарів літак з пасажирами

На борту зниклого Ан-2 перебували пілоти та пасажири - командири інших літаків Росії

20 липня 2020, 09:32 comments2468
Поділіться публікацією:

У ніч на понеділок, 20 липня, в Росії з радарів зник літак. Легкомоторний Ан-2, на борту якого знаходилося шість осіб, пропав на кордоні Бурятії з іркутською областю. Про це повідомляє Слідчий комітет РФ.

У Росії зник з радарів літак з пасажирами

На сьогоднішній момент відомо, що на борту перебували два пілоти та чотири пасажири — командири інших екіпажів. Зникли вони через шість годин польоту. На пошук зниклих пілотів відправили вертоліт і два літаки, один з яких повернувся без результату. У компанії "Фенікс", якій належить зникле повітряне судно, говорять про те, що район, де Ан-2 зник з радарів, вони визначили. Триває пошук літака і людей.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Норвегії минулого тижня екстрено посадили повітряне судно лоукост-авіакомпанії Ryanair після повідомлення про бомбу на борту. В аеропорт Осло Avinor прибули сили надзвичайного реагування, і всіх 142-х пасажирів евакуювали. А перед тим, як посадити літак, в небо по тривозі підняли два винищувачі Данії F-16, які супроводжували борт до кордону Норвегії. В результаті, за лжемінування  літака затримали 51-річного британця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини