Головна Новини Суспільство події У Росії дружина розчленувала відомого репера
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії дружина розчленувала відомого репера

Дружина Марина, нібито дізнавшись про смерть чоловіка, розчленувала тіло репера Енді Картрайта і розклала по пакетах

30 липня 2020, 10:30 comments1913
Поділіться публікацією:

Російський репер Енді Картрайт (Олександр Юшко) помер у Санкт-Петербурзі. Його дружина Марина розчленувала тіло музиканта і сховала його в пакети, щоб потім позбутися, пише "Обозреватель".

У Росії дружина розчленувала відомого репера

Молодицю затримала поліція. За її словами, 30-річний репер помер від передозування наркотиками кілька днів тому, пише Telegram-канал Mash. Марина, нібито дізнавшись про смерть чоловіка, чомусь нікому про це не розповіла, розчленувала тіло репера і розклала по пакетах. На четвертий день вона зателефонувала адвокату і повідомила про те, що трапилося, той, своєю чергою, повідомив в поліцію.

Наразі чоловіка затримано, судмедексперти встановлюють, чи дійсно Енді помер від наркотиків.

Енді Картрайту було 30 років. Його зріст майже 2 метри. Він брав участь у різних музичних проєктах, в тому числі в знаменитому "Версус-батлі".

Нагадаємо, 29 липня на автодорозі Київ — Харків виявлено автомобіль "Mercedes-Benz S-Class" з бездиханним тілом всередині. Про це повідомляє поліція області. Заступник начальника відділу комунікації поліції Полтавській області Роман Гришин заявив, що попередньо особа загиблого встановлена, однак не назвав імені. За даними ЗМІ, розстріляним виявився відомий у злочинному світі Олександр Мазур. Нібито з 2015 року Мазур під керівництвом горлівського "кримінального авторитета" контролював фермерські господарства в Полтавській, Кіровоградській, Чернігівській, Херсонській та Одеській областях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини