Головна Новини Суспільство події У результаті вибуху в Тегерані постраждали не менше 4 чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

У результаті вибуху в Тегерані постраждали не менше 4 чоловік

Про причини вибуху і пожежі зараз нічого не відомо

15 серпня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

У столиці Ірану Тегерані, в районі, де розташовані багато видавництв і книгарень, прогримів вибух. В результаті постраждали не менше чотирьох осіб. Про це повідомляє Reuters.

У результаті вибуху в Тегерані постраждали не менше 4 чоловік

Представник місцевої пожежної служби повідомив державному інформаційному агентству IRNA, що пожежа охопила чотириповерхову будівлю недалеко від Тегеранського університету, де зберігалися папір і книги.

Пожежні врятували трьох чоловіків і жінку, які були терміново доставлені в лікарню і загасили полум'я. Причина вибуху з'ясовується.

Серед інших інцидентів за останні кілька тижнів була пожежа на підземному ядерному об'єкті в Натанзі, який завдав значної шкоди, але іранські офіційні особи заявили, що на роботі об'єкта це не відбилося.

В результаті вибуху в медичній клініці на півночі Тегерана в липні загинули 19 осіб. Офіційні особи заявили, що це було викликано витоком газу.

26 червня на схід від Тегерана недалеко від військової та збройової бази Парчин стався вибух, який, за словами влади, був викликаний витоком газу у сховищі газу в районі за межами бази.

Нагадаємо, в центральній іранській провінції Ісфахан стався вибух на електростанції. Обійшлося без жертв. Але після події в регіоні, який забезпечує електроенергією ця електростанція, дві години не було світла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини