Головна Новини Суспільство події У поїзді чоловік серед ночі намагався зґвалтувати пасажирку
commentss НОВИНИ Всі новини

У поїзді чоловік серед ночі намагався зґвалтувати пасажирку

Нападника на жінку в поїзді затримала поліція

1 серпня 2020, 18:11 comments1506
Поділіться публікацією:

У поїзді "Київ-Маріуполь" чоловік увірвався в купе до жінки з її неповнолітнім сином і напав на неї. Чоловік почав бити жінку і намагався її зґвалтувати. За словами постраждалої зловмисник був без верхнього одягу. Про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця".

У поїзді чоловік серед ночі намагався зґвалтувати пасажирку

Про це повідомили машиністу і начальнику поїзда, після чого чоловіка затримали співробітники Національної поліції.

На тлі цієї ситуації в "Укрзалізниці" зазначили, що необхідно оновити супровід поїздів далекого прямування під час руху співробітниками Національної поліції для повної безпеки пасажирів.

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко пізніше розповів, що чоловіка, який напав на жінку вночі в поїзді, затримала поліція, також, що йому готують підозру.

Заступник голови МВС також зазначив, що зловмисник – уродженець Запоріжжя Рудзько Віталій Євгенович 1975 року народження – раніше був тричі судимий: в 1996 році за викрадення автомобіля, в 1999 за хуліганство, 2008 році – за крадіжку.

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрзалізниця" з понеділка, 3 серпня, тимчасово скасувала зупинку низки поїздів далекого прямування в Луцьку та Тернополі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини