Головна Новини Суспільство події У ООС знову втрати - під час гасіння пожежі підірвався боєць ВСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ООС знову втрати - під час гасіння пожежі підірвався боєць ВСУ

Пригода сталася під час гасіння осередка загоряння сухої трави недалеко від населеного пункту Залізне - здетонував невідомий вибуховий пристрій

18 вересня 2020, 19:43
Поділіться публікацією:

У зоні Операції об'єднаних сил знову втрати — під час гасіння вогнища загоряння сухої трави підірвався військовослужбовець Збройних сил України. Пригода сталася недалеко від населеного пункту Залізне. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

У ООС знову втрати - під час гасіння пожежі підірвався боєць ВСУ

Фото: з відкритих джерел

"Недалеко від населеного пункту Залізне військовослужбовці Збройних сил України локалізовували вогнище загоряння сухої трави. Під час гасіння пожежі здетонував невідомий вибуховий пристрій, в результаті чого один український захисник отримав поранення. Воїну надано кваліфіковану медичну допомогу", — йдеться в повідомленні.

Крім того, прес-служба штабу ООС повідомляє, що, незважаючи на досягнуті раніше домовленості про дотримання режиму тиші, окупанти продовжують провокувати військовослужбовців ЗСУ, періодично обстрілюючи позиції військових. Сьогодні ворог відкрив вогонь з підствольного гранатомета в районі Водяного, і з кулемета недалеко від населеного пункту Новотошківське. На щастя, втрат серед наших бійців не зафіксовано.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в штабі ООС пояснили, чому не відкривають вогонь у відповідь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини