Головна Новини Суспільство події У мережі з'явилося відео авіакатастрофи літака АН-26 недалеко від Чугуєва
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явилося відео авіакатастрофи літака АН-26 недалеко від Чугуєва

У МВС вважають, що відео допоможе розібратися в причинах аварії літака

26 вересня 2020, 15:57
Поділіться публікацією:

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко опублікував на своїй сторінці в Facebook відео, на якому видно останні секунди польоту і вибух літака АН-26, який зазнав аварії вчора, 25 вересня, в Харківській області.

У мережі з'явилося відео авіакатастрофи літака АН-26 недалеко від Чугуєва

За даними Геращенко, останні секунди польоту зняла камера, встановлена на одній з висотних будівель в Чугуєві. Заступник міністра вважає, що це відео допоможе в розслідуванні причин авіакатастрофи.

Нагадаємо, вчора, 25 вересня, близько 21:00 недалеко від міста Чугуїв Харківської області зазнав аварії військово-транспортний літак АН-26. У результаті авіакатастрофи загинули 26 осіб. Спочатку вижили 2 курсанти Університету повітряних сил імені І. Кожедуба. Один хлопець помер сьогодні вранці в одній з харківських лікарень. Другий — зараз знаходиться Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.   Провідний хірург Північного регіону ВМКЦ ПнР, підполковник медичної служби Сергій Шепілов розповів, що у курсанта кататравми, струс головного мозку, закрита травма грудної клітини, закрита травма живота, множинні забійно-рвані рани голови та інших частин тіла, а також термічний опік правого вуха і шиї першого ступеня. Медики також повідомляють, що хлопець у свідомості й до нього пустили маму. Стан здоров'я оцінюється, як середньої тяжкості.

Президент України Володимир Зеленський оголосив 26 вересня днем жалоби через катастрофу літака АН-26.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини