Головна Новини Суспільство події У Луцьку почали випускати заручників: з автобуса вийшли три людини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Луцьку почали випускати заручників: з автобуса вийшли три людини

Максим "Плохой" Кривош випустив з автобусу пенсіонерку, вагітну жінку і підлітка

21 липня 2020, 20:55 comments1074
Поділіться публікацією:

Луцький правопорушник, який з ранку утримує заручників в автобусі, припаркованому на площі Театральній, випустив трьох осіб. Про це повідомили в ефірі передачі "Пульс" на 112 каналі України.

У Луцьку почали випускати заручників: з автобуса вийшли три людини

Заступник глави МВС Антон Геращенко підтвердив цю інформацію, зазначивши, що звільнені заручники — літня жінка, вагітна дівчина і хлопчик-підліток.

"Поліція негайно евакуювала людей з площі, зараз з ними працюють медики та психологи", — заявив Геращенко, додавши, що за останніми підрахунками в автобусі залишилося близько десяти людей, хоча достовірної інформації досі немає.

Зазначимо, що камери зовнішнього відеоспостереження зняли кадри, як звільнені люди йдуть у бік поліції та преси: спокійно, без ознак паніки або страху. Це може бути позитивною ознакою, вважають фахівці з телеефіру.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявляв тривожну новину, що після восьми годин утримування людей у старому автобусі, Максим "Поганий" відмовився передавати заручникам їжу і воду.

"Поки що ситуація дуже складна. Громадянин, який захопив автобус, досі не дає можливості передати заручникам воду і їжу. Також він дає заручникам відійти в туалет. А ви не забувайте, що їх захопили ще о десятій ранку. Зараз наша головна мета — продуктивні переговори. Там в автобусі близько десяти людей, ми знаємо імена і прізвища кожного. Що стосується самого Максима Плохого у нього дійсно дуже багато зброї, він його вже показував. Нам здається, він готовий використовувати його в будь-який момент", — підсумував Геращенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини