Головна Новини Суспільство події У Луцьку біля автобуса із заручниками пролунали нові постріли
commentss НОВИНИ Всі новини

У Луцьку біля автобуса із заручниками пролунали нові постріли

Тільки що на Театральній площі Луцька, де знаходиться автобус з захопленими терористом Максимом Плохим людьми, стріляли

21 липня 2020, 14:12 comments1159
Поділіться публікацією:

Тільки що в Луцьку пролунало два нових постріли на Театральній площі, де знаходиться автобус із заручниками і озброєним терористом Максимом Плохим. Про це з місця подій повідомляє місцеве видання "Волинь".

У Луцьку біля автобуса із заручниками пролунали нові постріли

Вранці там вже лунали постріли: злочинець стріляв у бік копів і кинув гранату, яка не здетонувала. Що сталося тепер, поки невідомо, проте раніше до площі привезли снайперів.

Нагадаємо, журналісти поспілкувалися з терористом Максимом Плохим, який сьогодні вранці захопив автобус з 20 людьми в Луцьку. Відомо, що лучанка, яка знаходиться в автобусі, сама вийшла на зв'язок з журналістами, і сам Плохий вимагає максимально поширити його вимоги. Однак слова терориста виявилися дуже розмитими, а на неодноразове прохання повторити їх, злочинець дратувався і нагадував свій нік в соцмережах, де нібито все є. Також він закликав "стягувати побільше журналістів".

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Мережі з'явилася трансляція з місця захоплення маршрутки з 20 пасажирами, яких терорист прикував до крісел. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини