Головна Новини Суспільство події У Криму п'яний водій влетів у натовп маленьких дітей: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму п'яний водій влетів у натовп маленьких дітей: є жертви

У Джанкойському районі Криму ВАЗ заїхав на тротуар, де стояли діти

14 серпня 2020, 11:36
Поділіться публікацією:

Вчора ввечері в анексованому Криму водій на "Жигулі" влетів у натовп дітей, в результаті чого загинула 4-річна дівчинка і ще дві опинилися в лікарні. Про це з посиланням на МВС Росії повідомляє ТАСС.

У Криму п'яний водій влетів у натовп маленьких дітей: є жертви

Трагедія сталася в Джанкойському районі, в селі Новосельцево. Правоохоронці вже встановили, що 34-річний водій, рухаючись з боку польової дороги, спочатку влетів в насип ґрунту, а після — вилетів на тротуар, де знаходилися три дівчинки. В результаті аварії 4-річна дівчинка померла, ще дві — двох і десяти років — отримали різні травми та зараз перебувають у лікарні.

У поліції кажуть, що під час аварії чоловік за кермом ВАЗ був в стані алкогольного сп'яніння. Крім того, у нього не було водійських прав — чоловіка позбавили їх 4 роки тому. Зараз за фактом аварії, яка призвела до загибелі дитини, йде розслідування.

Нагадаємо, в Криму мікроавтобус Mercedes Sprinter врізався у вантажівку на трасі Таврида. Загинули вісім осіб, четверо постраждали. За інформацією джерела, водій був тверезий, але не дотримувався режиму праці та відпочинку. Мікроавтобус їхав у бік Сімферополя, а аварія сталася на прямій ділянці дороги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини