Головна Новини Суспільство події У Києві напали на відомого ведучого
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві напали на відомого ведучого

Подія трапилася в понеділок, 14 вересня

15 вересня 2020, 17:48 comments1594
Поділіться публікацією:

У понеділок, 14 вересня, на сценариста і одного з ведучих Телебачення Торонто Єгора Шатайла напали кілька десятків людей. Про це повідомляє фейсбук-сторінка компанії .

У Києві напали на відомого ведучого

"Ось таке у нас суспільно, традиційно відстале! На нашого сценариста і ведучого Єгора Шатайла напали в Києві кілька десятків людей. Спочатку завалили на землю, а потім залили особа газом. Знаєте, і це все через жарти! Напередодні Єгор написав пост в ФБ з анонсом свого стендапа "про збитковість традиційної української родини, яку треба закрити, як Тетчер шахти і вкладати бабки в інновації. Для розуміння — стенд-ап — це коли жартують. Сарказм, гумор. це не історія про образи", — заявляє Телебачення Торонто.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Сумах напали на народного депутата.

Відзначається, що співробітники СБУ попередньо отримали інформацію про підготовку нападу на нардепа через його політичної та громадської діяльності.

"У Сумах Служба безпеки України у процесуальним керівництвом прокуратури попередила вчинення насильницьких дій стосовно народного депутата ... З метою отримання максимально об'єктивної і повної доказової бази по відношенню до всіх учасників зазначеного замаху, перш за все щодо організатора, було прийнято рішення про розміщення в соціальній мережі повідомлення "замовленого" народного депутата про напад на нього двох молодих людей в балаклавах ", — сказано в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини