Головна Новини Суспільство події У Києві чоловік погрожує підірвати супермаркет
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві чоловік погрожує підірвати супермаркет

За попередніми даними, чоловік перебуває в стані алкогольного сп'яніння

20 серпня 2020, 16:48 comments1504
Поділіться публікацією:

У Святошинському районі Києва нетверезий чоловік погрожує підірвати продуктовий супермаркет "Велмарт". Про це повідомляє фейсбук-сторінка "Київ Оперативний".

У Києві чоловік погрожує підірвати супермаркет

За даними джерела, чоловік зайшов до супермаркету з підозрілим чорним пакетом, після чого почав кричати, що там у нього є бомба і він всіх підірве. Про якісь вимоги поки невідомо.

Як раніше повідомляли "Коментарі", під Києвом спалили автомобіль програми "Схеми" Бориса Мазура.

За словами очевидців, перед загорянням автомобіля пролунав хлопок. До приїзду пожежників вогонь намагалися загасити сусіди Бориса Мазура. Також повідомляється, що передня частина авто вигоріла дуже швидко.

На місці події також була присутня слідчо-оперативна група. Правоохоронці звернули увагу на матеріал, схожий на залишки запалювальної суміші, який знаходився на передньому лівому колесі. Співробітники поліції відправили цей матеріал на експертизу. Також опитали сусідів і оформили заяву. Тепер поліція протягом 24 годин повинна визначити кваліфікацію справи і внести його до Єдиного реєстру досудових розслідувань

За словами Седлецькій, близько року тому Андрій Портнов опублікував всі персональні дані водіїв програми: їхні паспорти, номера авто, адреси проживання, і погрожував редакції. Також вона розповіла, що цей автомобіль добре знають в широкому колі фігурантів матеріалів програми "Схеми".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини