Головна Новини Суспільство події У Кернеса почався набряк мозку, - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кернеса почався набряк мозку, - джерело

У мера Харкова Геннадія Кернеса нібито розвинулося ускладнення в результаті "коми"

15 вересня 2020, 10:24 comments2139
Поділіться публікацією:

Харківський Телеграм-канал "ТРУХА" повідомив про те, що у мера Харкова Геннадія Кернеса нібито розвинулося ускладнення в результаті "коми" — набряк мозку. Про це канал повідомляє з посиланням на свої джерела.

У Кернеса почався набряк мозку, - джерело

Більш того, за непідтвердженою інформацією "ТРУХИ", Кернеса нібито хотіли перевезти до Ізраїлю, однак не стали цього робити через потенційну небезпеку.

Однак невідомо, чи можна довіряти даним джерела. Нагадаємо, саме в цій групі вчора з'явилася інформація про те, що харківський градоначальник впав у кому в результаті двосторонньої пневмонії. Однак в міськраді цю інформацію вчора категорично спростували.

У Харківській міськраді підтвердили, що мер дійсно на лікарняному з 10 вересня, однак про кому й мови немає. За словами першого заступника мера Ігоря Терехова, вчорашнє "вкидання" в ЗМІ про уявну кому — частина передвиборчої технології опонентів. Більш того, Терехов спілкувався з шефом по телефону після інформації про те, що Кернес нібито без свідомості.

Раніше ми повідомляли, що Харківський міський голова Геннадій Кернес виявився в комі після того, як у нього нібито був діагностований коронавірус СOVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини