Головна Новини Суспільство події У кабінеті глави СБУ Баканова знайшли прослушку – нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

У кабінеті глави СБУ Баканова знайшли прослушку – нардеп

Нардеп Олександр Дубинський повідомив, що голову СБУ Івана Баканова прослуховували – «жучки» знайшли в його кабінеті й авто дружини

16 червня 2020, 16:10 comments2013
Поділіться публікацією:

В глави Служби безпеки України Івана Баканова просто у кабінеті виявлено три прослуховувальних пристрої. Про це в Telegram-каналі повідомив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський.

У кабінеті глави СБУ Баканова знайшли прослушку – нардеп

За його словами, крім кабінету держслужбовця "жучки" виявили також в автомобілі дружини Баканова.

Нагадаємо,що  президент України Володимир Зеленський прокоментував скандал внаслідок "плівок Деркача". Так, глава держави зазначив, що єдине, що його хвилює в скандалі через плівку з розмовою між п'ятим президентом України Петром Порошенка і віце-президентом США Джо Байденом, це як можна було поставити техніку для прослуховування гаранта в його офісі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Баканов розповів, чи є в Україні секретні в'язниці СБУ. Так, глава СБУ Іван Баканов пояснив, звідки розходиться інформація про нібито існування в Україні секретних в'язниць.

"В Україні триває війна, у тому числі гібридна, — підкреслив Баканов. — Ми захищаємося не тільки від куль російських, але і від інформаційних атак і величезної цілеспрямованої брехні. Тому давно звикли до постійних "вкидань" про секретні в'язниці СБУ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини