Головна Новини Суспільство події У Хмельницькому автобус наїхав на двох дітей: реакція поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хмельницькому автобус наїхав на двох дітей: реакція поліції

Сьогодні вранці в Хмельницькому водій автобуса наїхав на двох школярів

13 листопада 2020, 14:24
Поділіться публікацією:

У Хмельницькому слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за фактом наїзду автобуса на двох дітей. Про це повідомляє телеграм-канал Міністерства внутрішніх справ.

У Хмельницькому автобус наїхав на двох дітей: реакція поліції

Слідчі Хмельницького відділу поліції з'ясовують обставини, при яких водій маршрутного автобуса скоїв наїзд на двох малолітніх школярів, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 листопада о 08.00 годині. 8-річна третьокласниця і 9-річний учень четвертого класу переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу по вул. Кам'янецької в Хмельницькому, коли на них наїхав автобус "MAN" під керуванням 36-річного водія.

Дівчинку з переломами госпіталізували у Хмельницькій міській дитячій лікарні, а хлопчикові надали медичну допомогу без госпіталізації. Ніхто з пасажирів автобуса не постраждав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Як раніше повідомляли "Коментарі", в Києві водій таксі вилетів на зупинку громадського транспорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини