Головна Новини Суспільство події У гонитві за педофілом поліцейський вистрибнув у вікно з 13-го поверху
commentss НОВИНИ Всі новини

У гонитві за педофілом поліцейський вистрибнув у вікно з 13-го поверху

У Казахстані відбулася "облава" на квартиру підозрюваного в педофілії

19 липня 2020, 17:50 comments2253
Поділіться публікацією:

У Республіці Казахстан сталася курйозна ситуація, коли співробітник поліції, намагаючись наздогнати підозрюваного у педофілії, вискочив за ним у вікно з 13-го поверху Про це передає прес-служба Казахстанської поліції.

У гонитві за педофілом поліцейський вистрибнув у вікно з 13-го поверху

Так, два співробітника правоохоронних органів, переодягнувшись в робочу робу, подзвонили в квартиру, де, згідно орієнтуванні, проживав чоловік, який міг бути причетний до серії сексуальних домагань до неповнолітніх. Вони представилися сантехніками, яким потрібно перевірити каналізаційну систему і таким чином потрапили у житло.

Коли можливий злочинець усвідомив, які у них справжні наміри, він почав тікати і вирішив покинути квартиру через вікно. Один з поліцейських кинувся за ним.

Квартира знаходиться на 13-му поверсі і якби на шляху не було прибудови, все могло б закінчитися трагічно для двох. Але втікач і переслідує пролетіли два рівні багатоквартирного будинку, приземлилися на терасу, де злочинець був затриманий.

За підсумками сміливий поліцейський отримав перелом ступні і знаходиться в лікарні. За затриманому ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні провели дослідження і виявили, в яких регіонах найбільш гостро стоїть проблема з педофілією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини