Головна Новини Суспільство події У центрі столиці поліція застосувала зброю для затримання грабіжників-рецидивістів - перекритий рух
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі столиці поліція застосувала зброю для затримання грабіжників-рецидивістів - перекритий рух

На даний момент тривають слідчі дії, після закінчення яких рух транспорту в центрі міста буде відновлено

13 жовтня 2020, 20:10
Поділіться публікацією:

Так, сьогодні ввечері в центрі Києва, в районі виходів зі станції метро Хрещатик представники поліції перекрили рух транспорту. За інформацією Telegram -каналу Павловський-ньюз з посиланням на правоохоронців, провоохоронцями проводилася операція щодо затримання банди грабіжників. Поліцейські були змушені вдатися до використання зброї, щоб не дати злочинцям уникнути покарання. Стрілянина велася по колесах транспортного засобу, за допомогою якого грабіжники намагалися втекти.

У центрі столиці поліція застосувала зброю для затримання грабіжників-рецидивістів - перекритий рух


Так, Директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко повідомив про те, що в результаті професійних дій поліцейських були затримані два іноземця, які вже підозрюються в пограбуваннях і знаходяться під запобіжним заходом.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що правоохоронці повідомили про підозру 19-річному іноземцю, який стріляв під час руху колони авто з іноземною символікою на вулиці Грушевського в Києві в неділю 11 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини