Головна Новини Суспільство події У Білорусі зберуться генпрокурори України і Росії для вирішення спірного питання
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі зберуться генпрокурори України і Росії для вирішення спірного питання

Треба остаточно розібратися з бойовиками Вагнера

6 серпня 2020, 11:20
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко доручив запросити в Білорусь генеральних прокурорів Росії та України для розгляду в ситуації із затриманими бойовиками. Про це глава держави заявив на нараді щодо забезпечення безпеки виборчої кампанії.

У Білорусі зберуться генпрокурори України і Росії для вирішення спірного питання

Раніше "Коментарі" дізналися в експертів, що чекає Білорусь після виборів.

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко впевнений, що Лукашенко серйозно підготувався і до виборчої кампанії, і власне до виборів.

"Не даремно в кінці липня відбулося затримання представників ПВК" Вагнера ". Та й прес-конференції Олександра Григоровича показують, що він відчуває загрозу з боку РФ, — відзначає експерт. — Білорусь промацує ґрунт для зміцнення зв'язків із Заходом, починає дрейф туди. По ряду інших причин, не дивлячись на те, що Білорусь є союзником РФ, Лукашенко не бажав створення конфедерації. І тому Кремль він вже не влаштовує ". На думку Олександра Мусієнка,  за допомогою "вагнерівців" і певних опозиційних кандидатів, яких аналітики пов'язують з Москвою, Кремль хоче показати, що Лукашенко йому вже не угодний. При цьому дають йому "шанс одуматися", то посилюючи, то послаблюючи тиск. Все, щоб зробити більш поступливим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини