Головна Новини Суспільство події Telegram-канал Пальчевського зламали
commentss НОВИНИ Всі новини

Telegram-канал Пальчевського зламали

У Пальчевського попередили про недостовірні повідомлення в його Telegram-каналі

20 жовтня 2020, 16:37
Поділіться публікацією:

Опоненти кандидата в мери Києва Андрія Пальчевського за допомогою хакерів зламали і захопили його Telegram-канал. Про це повідомляє прес-служба Андрія Пальчевського.

Telegram-канал Пальчевського зламали

Згідно з повідомленням, хакери заблокували доступ і почали розміщувати недостовірну інформацію, тим самим вводячи громадськість в оману.

"У першому пості викраденого телеграм-каналу опублікований фейковий рейтинг кандидатів, де значно лідирує чинний мер столиці Віталій Кличко. Це дає всі підстави припускати, що захоплення Telegram-канал є спланованою провокацією Кличка, — впевнені в прес-службі. — Стрімко зростаючий рейтинг Пальчевського в Києві змушує опонентів панікувати, і вони вже не соромляться таких брудних методів, як крадіжка".

У повідомленні говориться, що такі інциденти не завадять роботі кандидата.

"Андрія Пальчевського та його команду не зупинити брудними провокаціями. Навпаки — це ще більше додає нам підтримки і сили йти до перемоги! 25 жовтня прийдіть на вибори і зробіть свій правильний вибір. Проголосуйте за чесність, проголосуйте за Київ і зупиніть його розкрадання! Перемога Пальчевського — твоя перемога!" — заявили в прес-службі.

Telegram-канал Пальчевського зламали - фото 2

Нагадаємо, експерти розповіли, хто з кандидатів в пік виборчої гонки в Україні має більше шансів і чому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини