Головна Новини Суспільство події Таке буває тільки в Україні: у завгоспа Нацполіі клуб відпочинку з басейном під Києвом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Таке буває тільки в Україні: у завгоспа Нацполіі клуб відпочинку з басейном під Києвом (ВІДЕО)

У сина начальника Івана Наумова з'явився елітний курорт

11 серпня 2020, 15:32 comments1853
Поділіться публікацією:








Син начальника Департаменту управління майном Нацполіціі Івана Наумова володіє фірмою, яка 29 липня відкрила комплекс відпочинку NAVY під Києвом. Про це повідомляють журналісти "Bihus.Info".

Таке буває тільки в Україні: у завгоспа Нацполіі клуб відпочинку з басейном під Києвом (ВІДЕО)

Як повідомляє джерело, бізнес-проект фінансувався з сімейних заощаджень, проте жодних витрат на нього чиновник не задекларував. Сам же Наумов постійно відвідував комплекс напередодні його відкриття і після, зокрема, в робочий час. Його дії виглядали як управління процесом облаштування комплексу. Але журналістів Наумов запевняв, що "ніякого відношення" до NAVY не має.

Хоча на наступний день поліцейський чиновник написав пост, в якому визнав, що цим проектом займається його син Микола, який отримав гроші з сімейного бюджету.

За даними держреєстру юросіб, син Наумова вніс до статутного капіталу свіжоствореної компанії-орендаря комплексу (ТОВ "Радіус 88") 2 мільйони гривень.

При цьому на кінець 2019 року завгосп Нацполіціі задекларував сукупних сімейних заощаджень трохи більше, аніж половину від цієї суми — 1,3 мільйона гривень.


Раніше "Коментарі" повідомляли про корупцію депутатів в Дніпрі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини