Головна Новини Суспільство події "Штурм" Умані: з'явилося відео, як хасидів з валізами зустрічає розлючений натовп
commentss НОВИНИ Всі новини

"Штурм" Умані: з'явилося відео, як хасидів з валізами зустрічає розлючений натовп

Кілька хасидів з валізами хотіли пробратися в район паломництва в Умані

28 серпня 2020, 11:31 comments1986
Поділіться публікацією:

Сьогодні вночі в Умані відбулися зіткнення місцевих жителів з хасидами, які прибули в Україну для святкування єврейського Нового року. Попри те, що наша влада заборонила всі заходи у зв'язку з коронавірусом, хасиди продовжують приїжджати в місто, буквально прориваючись крізь натовп невдоволених уманчан. Відео "штурму" міста виклав у Facebook депутат Уманської райради Сергій Алексєєв.

"Штурм" Умані: з'явилося відео, як хасидів з валізами зустрічає розлючений натовп

Згідно із записом, кілька іноземців з валізами хотіли пробратися в район паломництва на вулиці Пушкіна. Однак їм намагалися перешкодити жителі Умані. На місці, де стався скандал, працювала поліція.

Нагадаємо, мер Умані Олександр Цебрій провів ніч під будівлею Офісу президента Володимира Зеленського. Чиновник лежав на землі в спальному мішку, який взяв з собою. Одиночну акцію протесту Цебрій влаштував у зв'язку з тим, що, попри коронавірус, влада дозволила приїхати до Умані паломникам-хасидам на іудейський Новий рік — Рош Ха-Шан.

У підсумку, чиновники заборонили масове паломництво хасидів, проте ті, незважаючи ні на що, продовжують прилітати в Україну і їхати в Умань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини